'

Neno - Aparat multifunctional pentru prepararea lapteului praf Aqua

649,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU NENOAQUA
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

MENTINE O TEMPERATURA CONSTANTA

Neno Aqua este dotat cu o functie de mentinere a temperaturii. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati aceasta functie si sa setati temperatura dorita, cu ajutorul butoanelor de pe dispozitiv (temperatura poate varia intre 38°C si 85°C).

INCALZESTE SI RACESTE APA

Neno Aqua are incluse functii de fierbere si incalzire a apei. Aparatul va fierbe automat apa la 100°C, iar ulterior va incalzi apa la temperatura pe care o veti alege dumneavoastra. Neno Aqua nu doar ca fierbe si incalzeste apa, dar o si raceste. Alegeti aceasta functie de pe panoul de control, pentru a raci apa folosita pentru a prepara laptele micutului.

PREGATITI IN PREALABIL LAPTELE

Acum puteti prepara rapid si usor laptele micutului inca din timpul noptii, fara a va ingrijora ca o sa il treziti. Lumina LED integrata in aparat o sa va ajute sa pregatiti laptele chiar si in incaperi mai putin luminate. Neno Aqua emite lumina de culoare albastra pentru a nu il trezi pe bebelus din timpul somnului.

USOR DE CURATAT

Neno Aqua este conceput cu gandul la mamicile active si ocupate. Aparatul este usor de curatat. Gratie designului sau, este usor de spalat si uscat.

ECONOMISITI TIMP

Neno Aqua fierbe, incalzeste si raceste apa in cateva minute. Alegeti functiile dorite si pregatiti rapid si usor laptele pentru micutul vostru.

INTELIGENT

Neno Aqua este un aparat inteligent, cu un display mare si usor de utilizat. Butoanele sunt intuitive si va vor ajuta sa selectati rapid functiile dorite. Ecranul LCD este iluminat si va ajuta sa utilizati aparatul fara a nevoie de ajutor specializat. Designul sau este gandit pentru a asigura functionalitate si eficienta maxima, dar si confort in timpul utilizarii.

UTIL SI PENTRU CEAI

Dupa ce incheiati perioada de hranire a micutului cu lapte praf, puteti utiliza aparatul pentru a prepara ceai sau alte bauturi calde. Neno Aqua este multifunctional si va fi un aparat de nadejde in casele voastre.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review