'

Palarie de soare Zoocchini, UPF50 +, Marime L, 2-4ani – Pink Shark

Zoocchini
87,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zoocchini
Cod produs - SKU ZOO2927
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Pălăria de soare Zoocchini, versatilă, reglabilă, din material ușor, respirabil, protejează capul si gatul copilului datorită spatelui extins, blocând până la 98% din lumina soarelui. În interiorul pălăriei există o plasă care asigură aerisire, protejându-l pe micuț de transpirație. Cozorocul din spuma EVA protejeaza ochii si fata copilului de razele soarelui si in acelasi timp face ca palaria sa pluteasca pe apa. O curelusa prinsă la gât previne ca pălăria să fie suflată de vânt, iar reglarea circumferinței capului vă permite să reglați lățimea pălăriei conform nevoilor copilului, făcând ca pălăria Zoocchini să crească odată cu copilul mic.

Caracteristici:

- confectionata din material super usor, respirabil, cu finisaj hidrofob,

- protejează capul și gâtul copilului, iar cozorocul - protejeaza fața și ochii,

- oferă protecție solară la nivelul UPF50+,

- plasă interioară pentru o mai bună ventilație,

- bor mare, reglabil - pălăria crește odată cu copilul,

- o curea prinsă la gât protejează pălăria de a nu fi suflată de vânt,

- datorita spumei EVA din cozoroc, palaria de soare pluteste pe apa si nu se scufunda.

Nu uita să alegi mărimea potrivită pentru copilul tău!

-Varsta: 2 – 4ani

-Marime: L

-Circumferinta: 51-56cm

Compoziţie material:

-100% Polyester

Proiectat în SUA, brandul Zoocchini a fost înființat în 2007 si astăzi este condus de o echipă extrem de creativa din industria produselor pentru copii. Este una dintre cele mai recunoscute mărci de tip boutique din SUA și Canada, care și-a dezvoltat propriul stil unic. Produsele Zoocchini sunt produse premium create cu atentie la fiecare detaliu de unde si motto-ul companiei: „Dacă nu ne iubim și nu ne respectăm standardele noastre, mai bine nu o mai facem”.

Dimensiuni pachet:

- latime 34 cm; inaltime 30 cm; adancime 1.5cm

Utilizare:

- uscare rapidă,

- spalare manuala

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review