'

PAPO FIGURINA CAL DRAPAT ALB

39,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Papo39786

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Papo39786
Categorii
Greutate
0.12 kg
Tip produs
Figurine
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
13.40
Lungime
5.80
Taguri

Descriere

Cu figuri fantastice ale lumii, vei calaretui dragoni, vei lupta alaturi de orci si centauri si vei lupta impotriva puternicului minotaur. Cu figurinele lumii medievale traiesc batalii epice, apara-ti regatul impotriva inamicului sau infrunta cavaleri intr-un duel. Jucaria educationala realizata si pictata manual este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor, dezvoltand multe oportunitati de joaca Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual. Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva. Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta. Figurina Papo Cal drapat alb poate fi transmisa din generatie in generatie, ea fiind fabricata dintr-un plastic special care isi pastreaza proprietatile mult timp.Nu contine substante toxice. Produsul are urmatoarele dimensiuni 13.4 x 5.8 x 9.2cm si este recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani. De mai bine de 20 de ani, Papo inoveaza constant si ii face pe copii din intreaga lume sa viseze cu o gama bogata de peste 600 de produse, reprezentand 12 lumi, animale si personaje. De la modelul original la serie, fiecare dintre figurinele Papo a fost conceputa si creata in Franta pentru a fi fabricata intr-o permanenta preocupare pentru calitate. Pictate manual, atentia la detalii este acum recunoscuta. Figurinele Papo se disting prin acuratete si realism, detaliile sunt de asa natura incat am putea crede ca se vor pune in miscare.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review