'

PARCARE ETAJATA

BRIO
420,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO33204

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO33204
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Parcarea 33204 este adausul perfect pentru orice lume BRIO, conectand calea ferata si drumurile intr-o singura destinatie. Trei niveluri de distractie: Fiecare dintre cele trei niveluri de parcare are o caracteristica distractiva cu care sa te joci. Soseste la parcare prin intrarile de sosea sau de cale ferata de la primul nivel si alimenteaza cele doua masini incluse. Putul ascensorului din lemn masiv din mijlocul parcarii face ca al doilea si al treilea nivel sa fie accesibile printr-un lift cu manivela. La al doilea nivel, poti utiliza trapa cu arc pentru a incarca masini pe vagonul de transport auto. Sau mergi pana la nivelul superior si coboara rampa de mare viteza. Sine si drumuri: Parcarea este conectata la lumea BRIO prin conexiunile feroviare si rutiere de la primul nivel. De asemenea, sunt incluse 3 rampe pentru jocuri mai deschise - 2 pentru conexiunile feroviare si 1 pentru conexiunea rutiera. Parte a lumii BRIO: Parcarea este pe deplin compatibila cu alte seturi BRIO World, sine si trenuri. Cele 2 masini colorate si vagonul de transport auto au toate cuplajele magnetice BRIO clasice care permit o conexiune usoara intre ele si alte vehicule. 33204 Parcare etajata de la BRIO include 7 piese: 1x parcare, 1x masina rosie, 1x masina albastra, 1x vagon de transport auto, 2x rampe feroviare, 1x rampa sosea. Materiale jucarie: lemn, plastic, metal, magneti

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review