'

PATRULA CATELUSILOR CAVALERII DE SALVARE DRAGON

Spin Master
275,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6062105

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6062105
Categorii
Greutate
0.6 kg
Brand
Tip produs
Figurine
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
33.00
Lungime
13.30
Taguri

Descriere

Pregateste-te pentru misiunile medievale ale Cavalerilor salvatori din Barkingburg cu Sparks si Claw de la Patrula Catelusilor!! Acest set de figurine de actiune vine cu o figurina exclusiva a catelusului Claw, o figurina la scara mare a dragonului Sparks cu super aripile sale, doua proiectile si o sa pentru cu care Claw sa calareasca! Atat Sparks cat si Claw au detalii autentice si arata exact ca personajele din serial! Cand vine timpul zborului, foloseste clema de sa pentru a tine pe Claw la locul lui, apoi tine-l pe Sparks de coada si apasa butonul usor de folosit de pe coada pentru a incepe sa bata din super aripile sale! Fa-ti dragonul si catelusul sa zboare ca in serial si apasa pe coarnele lui Sparks pentru a lansa proiectilele &bdquosuflu de foc&rdquo! Pentru si mai multe moduri de a retrai scenele preferate din Patrula Catelusilor, cauta cateii si dragonii cavalerilor salvatori si cartierul general al castelului (figurine si set de joaca vandute fiecare separat). Acest set captivant este modalitatea perfecta de a va extinde colectia Patrulei Catelusilor si de a va incanta imaginatia prin jocuri de simulare distractive si captivante. Adu acasa aceasta distractie de dimensiunea dragonilor cu setul de figurine din cavalerii salvatori din Patrula Catelusilor, Sparks Dragonul si Claw!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review