'

PATRULA CATELUSILOR MACHETA METALICA SPARK MARSHALL

Spin Master
47,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6053257_20127779

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6053257_20127779
Greutate
0.06 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 10 ani
Pentru
Unisex
Latime
15.24
Lungime
4.45

Descriere

Porniti in ajutor cat mai curand posibil cu noile vehicule True Metal ale Patrulei Catelusilor! Aceste modele uimitoare de metal la scara 1 55 arata exact ca cele cunoscute de dvs. din serialul TV preferat. Datorita multor detalii si graficelor de pe caroserie, rotilor reale si elementelor turnate din metal, aceste masini vor ajunge primele pe locul de actiune! Luati-l in mana, pregatiti-l si trimiteti-l la actiune cu o singura miscare! La volanul fiecaruia sta un animal cu urechile fluturand vesel in vant. Aceasta colectie neobisnuita de vehicule True Metal ale Patrulei Catelusilor poate fi cu adevarat bogata! În ea veti gasi diverse masinute, de la modele clasice, pana la Mighty Pups si exemplare super rare. Masina dvs. preferata este cu siguranta printre ele! Datorita afisului special de colectie, fiecare dintre voi poate fi cu ochii pe starea colectiei sale. Porniti in misiune cu noul vehicul True Metal al Patrulei Catelusilor.Multe posibilitati În aceasta serie veti gasi o multime de modele frumoase pentru colectia dvs., de la modele clasice la cele super rare. Verificati starea colectiei dvs. cu un afis special de colectionar! Vehiculele True Metal ale Patrulei Catelusilor sunt un cadou minunat pentru toti copiii de peste 3 ani. Aduna-le pe toate si pregateste-te pentru emotii mari si provocari noi. Setul include 1 masinuta metalica si o figurina Marshall.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review