'

PATRULA CATELUSILOR SET 5 JOCURI

Spin Master
228,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6063755

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6063755
Greutate
2.03 kg
Brand
Tip produs
Jocuri de societate
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 10 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
37.47
Lungime
9.84

Descriere

PAW Patrol The Movie, pachet de 5 jocurI.Cu acest set de 5 jocuri, vei avea mult mai mult decat o seara de jocuri distractive din noul film - PAW Patrol The Movie. Veti primi Jocul Adventure City Lookout, pachetul de carti Jumbo, jocul Jumbling Tower, jocul de potrivire de memorie cu 72 de carti si un puzzle de 48 de piese. Perfecte pentru toti copiii cu varsta peste 4 ani, acestea sunt jocuri grozave de jucat alaturi de copiii tai. Aceste jocuri vor prezenta cu siguranta o provocare interesanta, care va fi distractiva si va ajuta la dezvoltarea invatarii. Copiilor tai le va placea sa-i vada pe Chase, Marshall, Skye si mai multe personaje in aceste jocuri distractive. Catelusii lor preferati s-au intors la salvare cu scene direct de pe marele ecran la &bdquoSalvati orasul aventurii&rdquo! În acest film nou-nout, Ryder si puii sunt chemati in Adventure City pentru a-l impiedica pe primarul Humdinger sa transforme metropola plina de viata intr-o stare de haos. Pentru ca niciun oras nu este prea mare, niciun pui nu este prea mic! Acest pachet va fi cadoul perfect pentru orice copil care urmareste PAW Patrol. Setul include Jocul Adventure City Lookout, 1 pachet de carti Jumbo, 1 joc Jumbling Tower, 1 joc de potrivire de memorie cu 74 de carti, puzzle de 48 de piese

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review