'

PATRULA CATELUSILOR VEHICUL DE SALVARE MARSHALL

Spin Master
300,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6062104_20133578

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6062104_20133578
Greutate
0.71 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 10 ani
Pentru
Baieti
Latime
35.60
Lungime
12.40

Descriere

Porneste la salvare cu seriful din patrula catelusilor si vehiculul sau de salvare! Autospeciala de pompieri a serifului Marshall are grafica si detalii autentice, o zona de depozitare pentru accesorii si o transformare interesanta de salvare. Cand vine timpul pentru o salvare palpitanta, pune-ti figurina Marshall pe scaunul soferului si porneste cu viteza in misiunea ta. Odata ce ajungi, apasa pe vehicul pentru a intra in modul de salvare - vehiculul se ridica, pentru a dezvalui lansatoarele de proiectile si drona de salvare, oferindu-i in acelasi timp lui Marshall vederea perfecta pentru o salvare palpitanta! Lanseaza proiectilele de apa pentru a indeparta obstacolele. Pentru misiuni de salvare in locuri greu accesibile, deschide compartimentul de depozitare din spatele vehiculului si trimite drona de salvare a lui Marshall si cosul de recuperare pentru a o duce pe Chickaletta in zbor in siguranta! (figurina inclusa) Dupa ce Chickaletta a fost salvata, agata cosul in partea din fata a vehiculului pentru a-i oferi un loc sigur in care sa calatoreasca pe drumul de intoarcere spre casa. Da viata salvarilor tale pline de actiune, in timp ce iti folosesti imaginatia pentru a-ti indeplini misiunile. Pentru si mai multe aventuri de salvare, cauta vehiculul Chase porneste si salveaza (vandut separat). Jucariile cu vehicule Porneste si Salveaza pentru baieti si fetite de 3 ani sunt cadourile perfecte pentru copii. Formeaza o echipa cu catelusul tau favorit din patrula catelusilor si Marshall, si salveaza ziua cu vehiculul sau de ridicare si salvare!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review