'

Patut copii Din lemn KLUPS TINO Alb

KLUPS
578,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
KLUPS
Cod produs - SKU 00080050
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00080050
Categorii
Greutate
18 kg
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Patutul pentru copii KLUPS este un patut cu un design modern, perfect pentru copilasul dumneavoastra. Patutul poate fi montat in orice tip de camera, fiind usor de asortat.

Suportul pe care se instaleaza salteaua poate fi reglat pe 3 niveluri, in functie de varsta copilului. Acest patut copii poate fi montat foarte simplu si este foarte usor de intretinut. Are un desen cu stelute pe una dintre laterale.

Doua bare sunt demontabile pentru ca micutul sa se poata da jos din patut fara a fi nevoit sa sara peste grilajul patutului.

Vopselele folosite pentru acest patut bebelusi sunt pe baza de apa, iar marginile sunt special confectionate rotunjite pentru ca micutul dumneavoastra sa nu se accidenteze.

Alegerea patutului este un aspect foarte important, acesta fiind locul unde micutul dumneavoastra isi va petrece multe ore.

Acest patut copii este confortabil si ideal pentru o dezvoltare sanatoasa a copilului.

Patutul este fabricat in Uniunea Europeana. 

Dimensiuni : 120x60 cm

Varsta recomandata : 0 luni +

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review