'

Playmobil - Biplan Phoenix

Playmobil
450,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70831

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70831
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
5 ani+
Pentru
Baieti
Dimensiune
38.5 x 28.4 x 9.4 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

Este timpul sa decolezi! Cu superbul avion Biplan Phoenix pornesti spre un curs acrobatic captivant. Motorul porneste, elicea se roteste si dupa o scurta accelerare pe pista, biplanul se ridica maiestuos pe cer. Aparent fara efort, pilotul executa trucuri uluitoare si zboara in bucla in jurul celor doi piloni mari. In timpul urmatoarei manevre, zboara foarte aproape de pilonul negru, il atinge in partea de sus si astfel declanseaza mecanismul de pliere. Acest spectacol aerian este cu adevarat un succes! Avionul are cinci sunete diferite de motor care se schimba in functie de inclinarea biplanului. Ventuzele de pe picioare faciliteaza fixarea pilonilor pe suprafete netede. Panourile de la baza fiecarui pilon infatiseaza o manevra de zbor. Cu 5 sunete diferite ale motorului, cum ar fi pornirea motorului, motorul in functiune, coborarea, urcarea si motorul oprit (sunt necesare 2 baterii micro de 1,5 V), precum si cu piloni destructibili pentru recrearea unor curse acrobatice captivante. Setul include: 2 figurine PLAYMOBIL, un biplan cu elice rotativa si modul electronic, doi piloni mari cu picioare, unelte, panouri de afisare si multe alte accesorii pentru ore de zbor captivante in camera copiilor. Imi plac jucariile PLAYMOBILÂ pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii. Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate. Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala. Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale. Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review