'

Playmobil - Motocicleta Galbena Cu Lumini

Playmobil
125,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM71205

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM71205
Brand
Varsta
4 ani+
Pentru
Unisex
Dimensiune
14.2 x 14.2 x 6.6 cm (lungime x inaltime x latime)

Descriere

Acest set de joaca PLAYMOBIL va incanta toti salvatorii dedicati. Cu motocicleta de salvare agila cu lumina intermitenta, medicul de urgenta este la fata locului pentru a ajuta in cel mai scurt timp. Motocicleta este echipata cu o lumina intermitenta care poate fi aprinsa printr-un buton. Pentru a va asigura ca medicul este deosebit de usor de vazut in traficul rutier agitat, vehiculul cu doua roti clipeste nu numai in spatele carcasei motocicletei, ci si alternativ pe ambele parti. Dupa 60 de secunde, lumina se stinge din nou de la sine. Accesoriile medicale pot fi depozitate si transportate in husa clip-on pentru doctor. Pentru primul ajutor la locul accidentului, sunt incluse bandaje cu atele si pungi de resuscitare. Setul include: 1 figurina, o motocicleta de salvare, casca, manusi, masca de fata, husa pentru medic si alte accesorii interesante. Accesoriile pentru manusi, casca si masca de fata sunt detasabile. Seria PLAYMOBIL City Life include vehicule moderne si modele realiste cu care copiii pot invata prin joaca si isi pot dezvolta abilitati importante. Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii. Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate. Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala. Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale. Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review