'

Port Bebe summer 0-2 ani Melon ABC Design 2020

ABC-Design
207,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12001742001

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12001742001
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Port bebe pentru carucioarele ABC Design si nu numai.
(sac pentru carucior 0-2 ani)

Bebelușii sunt sensibili la fluctuațiile de temperatură, acestora le poate fi frig, chiar și atunci când sunt temperaturi cu valoari medii.
O învelitoare de piciorușe subțire, de vară, este ideală pentru călătorii, mai ales primăvara și vara, când diferențele de temperatură sunt frecvente sau în zilele mai răcăroase de vară. Materialul ușoar, rezistent la vânt și la apă asigură o temperature constantă, plăcută, fără a se încinge materialul, asigurând astfel comfortul copilului tău.
Învelitoarea poate fi deschisă sau îndepărtată după cum este necesar fiind foarte ușor de montat sau demontat grație fermoarului integral, iar învelitoarea de piciorușe poate fi de asemenea utilizată pe post de pernă pentru cărucior.
Partea de sus poate deveni o glugă de protecție.
Centura de siguranță poate fi scoasă prin fantele din material permițând astfel fixarea foarte ușoară și sigură pentru învelitoarea bebelușului tău.

Dimensiuni (lxlxî) 85 x 38 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review