'

Puzzle Djeco De la mic la mare

Djeco
47,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Djeco
Cod produs - SKU DJ08189

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DJ08189
Categorii
Greutate
0.5 kg
Brand
Varsta
1 - 3, 3 - 6
Pentru
Baiat, Fata
Latime
12 cm
Lungime
22 cm
Taguri

Descriere

Puzzle Djeco De la mic la mare Puzzle cu 10 piese care trebuie aranjate în ordinea mărimii (dimensiunea este proporțională cu mărimea reală a animalelor). Copilul învață noțiunea de dimensiune, învață animalele și formează o amuzantă scară a măgărușului. Petits et grands este un puzzle cu animale din safari care trebuie așezate în ordine, de la cel mai mic la cel mai mare! O introducere distractivă și simplă în jocurile de potrivire. Puzzle cu auto-corecție: puzzle-ul poate fi completat doar punând piesele în ordinea corectă. Cutie colorată cu șnur pentru a fi ușor de transportat. Lungime puzzle asamblat: 85 x 10.5 cm. Confecționat din hârtie și carton certificat FSC®. Conform reglementărilor EN71&ASTM. Vârsta recomandată: + 3 ani. AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Conține părți mici. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Producă tor: D jeco , F ranța

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review