'

PUZZLE MAREA BIBLIOTECA, 1500 PIESE

Ravensburger
120,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Ravensburger
Cod produs - SKU RVSPA17158

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
RVSPA17158
Categorii
Brand
Varsta
14 ani+
Taguri

Descriere

Ravensburger a creat puzzle-ul perfect pentru tine! Alegeti dintre peisaje, monumente, opere de arta, istorie, harti, animale si multe altele - fiecare design colorat este confectionat din materiale de inalta calitate, cu ajutorul unor instrumente special concepute pentru a asigura o experienta unica. Pentru adulti, a face un puzzle reprezinta o modalitate excelenta de a lua o pauza de la sarcinile de lucru, angajamente, si de a socializa intr-un mod liber si creativ. Jocul de puzzle reprezinta un instrument ce poate contribui la bucuria vietii, la eliberarea de stres si la o mai buna conectare cu oamenii din jurul nostru. Prin realizarea puzzle-urilor, atingem echilibrul perfect: aici competenta intampina provocari. Asta inseamna: avem o sarcina pe care suntem capabili sa o facem, dar nu suntem siguri de cat timp avem nevoie pentru a o finaliza si daca vom avea succes la prima incercare. Acesta este farmecul de a face un puzzle. Indeplinirea obiectivelor, pe care le-am stabilit pentru noi insine, ne intareste increderea in sine si ne aduce armonie si satisfactie interioara. Dr. Stephan Lermer (Psiholog in Comunicare) Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891. Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick - garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Potrivire perfecta - fiecare piesa este individual realizata, manual si se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Carton si hartie speciala - orientarea si lungimea fibrelor de celuloza sunt optimizate pentru puzzle-uri si garanteaza o calitate superioara. Bineinteles, cartonul este, de asemenea, ecologic. Hartia este una speciale, minimizand reflexiile si evazarea puzzle-ului. Decupajul piesei este desenat si taiat manual. Asigurarea calitatii - verificarile continue si riguroase ne asigura ca primiti doar cele mai bune produse. A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ce ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs fiind testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review