'

PUZZLE PRINTESELE DISNEY, 100 PIESE GLITTER

Ravensburger
95,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Ravensburger
Cod produs - SKU RVSPC13326

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
RVSPC13326
Categorii
Brand
Varsta
6 ani+
Taguri

Descriere

Intra intr-o lume plina de imaginatie, distractie si prietenie alaturi de puzzle-urile Ravensburger. Pentru copii jocul de puzzle este mai mult decat o sursa de recreatie si relaxare. Cu multiple beneficii in plan psihic, social, fizic si emotional, jocul s-a dovedit a fi, in timp, nu doar un instrument eficient in educatia copilului, ci si un stimulent pentru cresterea si dezvoltarea lui, inca din primele zile de viata. Realizarea puzzle-urilor incurajeaza gandirea logica, ii ajuta pe copii sa isi descopere abilitatile si dezvolta rabdarea. Abilitatile copilului tau se vor dezvolta cu fiecare puzzle realizat. Diversitatea puzzle-urilor pentru copii Ravensburger ofera gradul potrivit de dificultate pentru fiecare varsta. In plus, fiecare piesa este unica iar tehnologia Softclick garanteaza 100% fixarea perfecta a acestora. Alege puzzle-ul potrivit pentru cel mic Cu o traditie de peste 100 ani, Ravensburger produce puzzle-uri in Germania inca din 1891. Vasta experienta si atentia de neegalat la detalii face ca Ravensburger sa fie cel mai mai popular brand de puzzle-uri din lume. Tehnologia Softclick - garanteaza 100% o fixare cat mai exacta. Potrivire perfecta - fiecare piesa este individual realizata, manual si se potriveste doar in locul special stabilit, pentru o intercalare perfecta. Carton si hartie speciala - orientarea si lungimea fibrelor de celuloza sunt optimizate pentru puzzle-uri si garanteaza o calitate superioara. Bineinteles, cartonul este, de asemenea, ecologic. Hartia este una speciale, minimizand reflexiile si evazarea puzzle-ului. Decupajul piesei este desenat si taiat manual. Asigurarea calitatii - verificarile continue si riguroase ne asigura ca primiti doar cele mai bune produse. A asambla un puzzle reprezinta o distractie relaxanta pentru oricine. Singurul producator de puzzle-uri premium, ce ofera un nivel al calitatii inegalabil, fiecare produs fiind testat din punct de vedere al culorii, formei perfecte etc. AVERTISMENT! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. Varsta recomandata: 6 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review