'

PUZZLE STRALUCESTE IN INTUNERIC - SPATIU

THE LEARNING JOURNEY
90,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
THE LEARNING JOURNEY
Cod produs - SKU TLJ782545

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TLJ782545
Categorii
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Invatarea despre spatiu nu a fost niciodata atat de distractiva. Extindeti-va cunostintele despre sistemul solar cu acest puzzle Spatiu de la Learning Journey din 100 de piese! Dupa ce puneti puzzle-ul impreuna, opriti luminile si puzzle-ul lumineaza in intuneric! In plus, intoarce puzzle-ul si ai o activitate de colorat. Ilustratiile luminoase incurajeaza conversatia parinte-copil. Fiecare puzzle din 100 de piese. Varsta recomandata peste 3 ani. Tema spatiului distractiv - Copiii vor adora tema spatiala distractiva a acestui puzzle interesant. Ilustratiile luminoase ofera o gama larga de puncte de discutie pentru a-i mentine motivati chiar si pe tinerii cursanti. Distractie stralucitoare in intuneric – puzzle-ul are o imagine secreta care apare in stralucirea intunericului, oferind un stimulent suplimentar pentru copii pentru a-l finaliza Imbunatatiti abilitatile motorii / coordonarea mana-ochi - A pune puzzle-ul impreuna este o provocare fizica buna pentru copii, sporind abilitatile lor motorii in dezvoltare si imbunatatind coordonarea mana-ochi; doua abilitati transferabile care ii vor ajuta in multe domenii ale educatiei lor. Incurajati atat jocul independent, cat si pe cel social - Puzzle-ul este conceput pentru a oferi atat joc independent, ceea ce reprezinta un mare impuls pentru stima de sine, cat si o oportunitate de joc impreuna cu un adult sau un copil, care reprezinta un mod fantastic de a dezvolta abilitati sociale si abilitati de colaborare. Stimuleaza increderea - Dimensiunea extra-mare este un factor de motivare fantastic pentru copii si le ofera, de asemenea, un sentiment minunat de realizare atunci cand puzzle-ul este complet, sporindu-le increderea si stima de sine.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review