'

Sac de dormit Klups Nature and Love N003 Tropics

KLUPS
179,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
KLUPS
Cod produs - SKU 00081849

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00081849
Greutate
1 kg
Brand

Descriere

SAC DE DORMIT

Sacul de dormit este realizat din bumbac 100% de înalta calitate.

Sacul de dormit are imprimeu pe o parte si bumbac monocolor pe cealalta. Imprimeul pe stofe este un imprimeu ecologic, sigur pentru cei mici.

Partea interioara a caciulii nu are imprimeu, este alba. Un sac de dormit este considerat a fi una dintre cele mai sigure huse pentru un copil în timpul somnului.

Nu ii restrânge miscarile si il inveleste intr-un material respirabil cu proprietati termoreglatoare, motiv pentru care afecteaza un somn linistit.

Pe partea laterala a sacului de dormit exista un fermoar lung, cu doua fete, care va permite sa schimbati scutecul rapid si confortabil, fara a trezi copilul.

Pe fiecare umar exista suruburi cu apasare, datorita carora sacul de dormit poate fi prins si desfacut rapid. Sacul de dormit este umplut cu silicon, material netesut respirabil, motiv pentru care este perfect ca produs pe tot parcursul anului.

Rezistenta termica este de 1,5 TOG. Produsul este cusut in Polonia din materiale de inalta calitate cu certificat Oeko-Tex, care garanteaza siguranta celor mai tineri.

Produsul trebuie folosit sub supravegherea unui adult!

Producatorul informeaza ca culorile prezentate în imagine pot diferi usor de produsul real.

Imprimeul folosit este ecologic - cel mai bun pentru tesaturile folosite la produsele pentru copii, cu toate acestea, se poate decolora usor în timpul spalarii si expunerii la soare.

Dimensiune: 77 x 35 cm,

Material: 100% bumbac,

Umplutura: 100% poliester

 

AVERTIZARI! (EN 16781: 2018)

    Nu utilizati daca copilul poate sa iasa singur din pat.
    Nu utilizati impreuna cu o pilota sau o patura. Luati in considerare temperatura camerei si imbracamintea de noapte a bebelusului. Supraincalzirea poate pune viata copilului in pericol!
 Culorile prezentate in fotografie pot diferi usor fata de produsul real. Imprimeul folosit este ecologic - cel mai bine pentru tesaturile folosite la produsele pentru copii, dar se poate decolora usor in timpul spalarii.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review