'

Sac de dormit Tommee Tippee, (6 - 18 luni), 1 tog, Ursulet Panda

Tommee Tippee
368,88 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tommee Tippee
Cod produs - SKU TT0315

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TT0315
Pentru
Unisex

Descriere

Design-ul sacului de dormit Tommee Tippee, potrivit pentru copii intre 6 - 18 luni, este bazat pe expertiza medicala de actualitate, mentinand bebelusul in confort si siguranta.Micutul tau va arata adorabil in sacul de dormit Tommee Tippee. Copiii au spațiu generos pentru picioare. Materialul moale, bogat in bumbac, fara fluorescenta contribuie la confortul copilului in timpul somnului.Forma de clepsidra a sacului de dormit se potriveste formei corpului bebelusului, oferind o senzatie reconfortanta, permitand in acelasi timp o pozitie naturala a picioarelor, pentru o dezvoltare sanatoasa a soldurilor. Fermoarul bidirectional permite schimbarea cu usurinta a scutecului (in special in timpul noptii). Sacul de dormit Tommee Tippee 1 tog, poate fi folosit de bebelusi pe tot parcursul anului, pentru camere standard 1,0 Tog 20-24 ° C (68-75 ° F). Potrivit pentru copii intre 6 - 18 luni (65-80cm) 1,0 Tog potrivit pentru o temperatura a incaperii intre 20-24 ° C (68-75 ° F) O alternativa sigura la ceasafurile si paturile - bebelusul se bucura de un somn in siguranta si confort fara riscul de a se incurca in cearceafuri. Permit dezvoltare sanatoase a soldurilor deoarece picioarele au o pozitie naturala Schimbare usoara a scutecelor - datorita fermoarele bidirectionale Confortabile - tesatura moale, bogata in bumbac, fara fluorescenta, pentru un somn confortabil Imbracare usoara - simplifica rutina de culcare Sigure - protectoarele pentru barbie ale fermoarului, previn frecarea de pielea sensibila a bebelusului.Recunoscut de Institutul International de Displazie de Sold (IHDI) ca un produs, “sanatos pentru sold” atunci cand este utilizat conform instructiunilor. Designul ajuta la asigurarea pozitiei naturale a picioarelor bebelusului atunci cand dorm, pentru o dezvoltare sanatoasa a soldurilor.Alegeti din gama de saci de dormit Tommee Tippee, designul si dimensiunea care se potriveste copilului tau. Uita-te la varsta / greutatea si lungimea bebelusului tau pentru a alege sacul potrivit. Daca aveti nevoie de ajutor pentru a intelege ce trebuie sa poarte bebelusul sub sacii Tommee Tippee de dormit, consultati urmatorul ghid de purtare:Compozitie material: Exterior 75% Bumbac, 25% Poliester; Interior: 100% BumbacDimensiuni ambalaj: 35.8 (H) x 25 (W) x 2.4 (D) cmRecomandare de varsta: 6 - 18 luniTommee Tippee face viata mai usoara parintilor din intreaga lume!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review