'

Saltea Pliabila copii MyKids Pink Stars Spuma Poliuretanica

MyKids
135,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
MyKids
Cod produs - SKU 00081142

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00081142
Categorii
Greutate
1.23 kg
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Salteaua pliabila MyKids este confectionata din materiale de calitate. Aceasta saltea este multifunctionala, avand o utilitate larga, precum:

- fotoliu pentru relaxare,
- salteluta de joaca,
- salteluta pentru patut
- utila in calatorii sau excursii

Salteaua este confectionata din spuma poliuretanica (burete) si este prevazuta cu o husa detasabila 100% din bumbac, fapt care va ajuta copilul sa nu transpire, sa se simta relaxat si sa nu dezvolte alergii. Aceasta il va ajuta pe cel mic sa se poata relaxa sau odihni in orice pozitie. Poate fi pliata cu usurinta si utilizata atat acasa, cat si in calatorii sau excursii.

Toate materialele textile sunt atestate cu certificat Oeko TEX Standard 100 (fara substante nocive). Prezenta certificatului OekoTex este reconfirmarea faptului ca toate materialele textile folosite in productia saltelei sunt conforme si supuse unor riguroase teste de rezistenta si calitate.

Dimensiuni:

- 120(L) x 60(l) x 5 (h) cm
- pliata: 39(L) x 60(l) x 16,5(h) cm.

Salteaua este impachetata intr-o folie protectoare transparenta.

Spuma poliuretanica (buretele) poate fi alb sau colorat.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review