'

Scaun Auto D-Guard Junior Organic Mint Fix-N, Daiichi

1.877,11 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU DIC-5201FIX

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
DIC-5201FIX
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

ZERO griji cu DAIICHI Tehnologie avansata pentru siguranta copilului. De la 3 ~ 12 ani15 kg ~ 36 kg Scaunul auto DAIICHI D-Guard Junior ISOFIX poate fi folosit de la varsta de 3 pana la 12 ani. Valabil pentru perioade lungi de folosinta, cu ajustari in concordanta cu varsta copilului. De asemenea, tetiera ergonomica si reglareaspatarului asigura siguranta si ofera confort. Metodele de instalare a scaunului auto D-Guard Junior ISOFIX includ fixarea cu centura de siguranta si ISOFIX, ceea ce il face compatibil cu marea majoritatea vehiculelor. Instalare sigura si convenabila. Sistem de ajustare al nivelului umarului si al tetierei in 9 pasi Reglarea simpla a tetierei copilului in conformitate cu stagiile de dezvoltare ale copilului. Rama de protectie DAIICHI absoarbe impactul exterior Rama de protectie este integrata datorita tehnologiei exclusiva DAIICHI, asigurand protectia bebelusului prin dubla absorbtie a impactului exterior datorita spumei de uretan cu expandare scazuta. De asemenea, scaunul ofera confort datorita senzatiei de perna. Modul copil Modul Junior Greutate: 15 ~ 25 kg Greutate: 22 ~ 36 kg Varsta: 3 ~ 7 ani Varsta: 7 ~ 12 ani Scaunul auto D-Guard Junior ISOFIX este valabil pentru o lunga perioada de folosire Acesta functioneaza in 2 moduri, fiecare mod promovand testul de siguranta. Nu este nevoie de achizitionarea mai multor scaune auto. Disponibil pentru utilizarea de la 3 ~ 12 ani, transformandu-se in diferite moduri. D-Guard Aparatoare de soare Un accesoriu esential pentru protejarea pielii delicate a copilului de soare si iritatiile exterioare.*Acest produs este optional si se poate achizitiona separat.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review