'

Scaun auto Dualfix Storm grey Britax-Romer

1.951,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 2000025685
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
2000025685
Categorii
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

DUALFIX by Britax Römer este un scaun auto care privește toate grupurile.

Poate fi utilizat în modul orientat spre spate de la naștere până la 18 kg.
Grupa 0 + / 1 potrivit pentru copii cu greutatea de la 0 la 18 kg
Potrivit de la naștere până la aprox. 4 ani
Se conformează normei: ECE R44 / 04

Aripile laterale adânci și moi, asigură o protecție optimă împotriva impactului lateral pentru copilul dvs., în timp ce o inserție nou-născută adaugă și mai mult confort și suport.
Micul tău soare este bine protejat de un ham de 5 puncte căptușit, care are o reglare centrală a lungimii, astfel încât să poată fi adaptat cu ușurință la dimensiunea copilului tău - în acest fel, fixarea și slăbirea centurii vor fi destul de simple.
Britax Römer DUALFIX va fi atașat la vehiculul dvs. utilizând sistemul Isofix care asigură o conexiune directă cu punctele de ancorare Isofix din mașină.
Pentru a obține un sprijin suplimentar, DUALFIX vine cu un picior de sprijin încorporat, reglabil în înălțime.
Un indicator de culoare vă arată dacă conectorii Isofix sunt conectați corect.
O caracteristică specială a Britax Römer DUALFIX este funcția sa rotativă, ceea ce înseamnă că scaunul auto se rotește la 360 °.
În acest fel, puteți pune cu ușurință copilul pe scaun și îl puteți ridica din nou afară.
De asemenea, vă ajută să ușurați conversia scaunului dintr-un mod orientat spre spate într-un mod orientat spre înainte.
Cu toate acestea, se recomandă păstrarea copilului în modul orientat spre spate cât mai mult posibil. Husa moale căptușită, precum și poziția de șezut cu reglare multiplă a scaunului auto oferă micuțului dvs. un confort optim de călărie și culcare. În acest fel, un pui de somn ocazional funcționează bine în orice moment. Tetiera reglabilă pe înălțime și tampoanele pentru umeri pot fi reglate cu o singură mână și se pot adapta cu ușurință la dimensiunea micului dvs. soare.

Scaunul auto Britax Römer DUALFIX oferă confort maxim și siguranță maximă timp de câțiva ani.
Detalii:
Modul orientat spre spate: de la naștere până la 18 kg

Modul orientat spre spate sau modul orientat spre înainte: de la 9 la 18 kg

Sistemul ISOFIX asigură o conexiune directă cu punctul de ancorare ISOFIX, garantând în același timp o instalare ușoară și sigură
Indicatorul de culoare arată dacă scaunul auto a fost instalat corect
Ham în cinci puncte cu reglare centrală a lungimii
Funcție rotativă la 360 ° - pentru o conversie ușoară din modul orientat spre spate în modul orientat înainte, fără a dezinstala și reinstala scaunul
Poziții de șezut cu reglare multiplă Inclusiv insert nou-născut
Tetieră și centuri de umăr reglabile pe înălțime, ușor de acționat cu o singură mână
Aripi laterale adânci, înalte și moi, pentru o protecție optimă la impactul lateral Tampoanele speciale pentru piept, tampoanele cu cataramă oferă confort ridicat copilului dumneavoastră
Husa detașabil și lavabil - pentru a spăla capacul, nu trebuie să scoateți centura, astfel, centura este setată corect în orice moment Husă moale căptușită

Dimensiune: 53 x 45 x 63 cm
Greutate: 14,7 kg
Produs in Germania

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review