'

Scaun Auto Peg Perego, Viaggio 2-3 Shuttle, Forest, 15-36 kg

Peg Perego
565,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IMVS000035UR64

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IMVS000035UR64
Brand

Descriere

Exprima-ti stilul. Alege siguranta. Misca-te liber. Fabricat in Italia.Grupa 2 - 3Potrivit pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani (15 pana la 36 kg).Grupa 2-3, categoria UNIVERSAL – utilizarea cu centura de siguranta a masinii cu fixare in 3 puncte ale acesteia.Grupa 2-3, categoria SEMI UNIVERSAL - utilizarea cu centura de siguranta a masinii cu fixare in 3 puncte ale acestaia si punctele de prindere Isofix din masina.Confort sporit datorita materialului expandat cu strat dubluScaunul auto Viaggio 2-3 Shuttle Peg Perego este foarte confortabil datorita celor doua straturi de material expandat.Primul strat EPS (polistiren expandat) este mai rigid, ajutand la absorbtia decelerarii in cazul unei coliziuni.Al doilea strat din poliuretan expandat, este mai moale avand o forma ergonomica pentru a oferi confort maxim chiar si in timpul calatoriilor foarte lungi.Cotiere confortabileCotierele confortabile ale scaunului auto;ofera copilului placuta impresie de a sta intr-un mic fotoliu,. Scaunul contine spuma expandata, ca scaunele auto reale.Suport pentru pahar inclus.2 modalitati de instalare a scaunului auto: Instalarea scaunului in masina doar cu centura de siguranta cu fixare in 3 puncte ale masinii daca masina nu are puncte de prindere Isofix. Alternativ, pe langa centura de siguranta a masinii, scaunul auto poate fi atasat si de punctele de prindere Isofix din scaunul masinii.Maner pentru transportManer integrat pentru a transporta scaunul cu usurinta.Baza SurefixCea mai mare stabilitate la viraje este garantata de baza Surefix.Blind LockSistemul inovator de atasare Blind Lock previne eliberarea accidentala a scaunului auto de catre un alt pasager (precum un frate mai mare).Clip pentru umarFixeaza centura in pozitia corecta peste umar.Intretinere: Toate componentele din plastic se spala cu o laveta umeda. Materialele textile se pot spala in masina de spalat la 30°C grade.Pachetul contine: scaun auto Shuttle, 1 x suport pentru pahar, clip pentru umarDimensiuni: 24cm (inaltime) x 44 cm (latime) x 40.5 cm (adancime)Greutate: 3 kgRecomandare de varsta: 3-12 ani (15-36 kg)Conform cu Normele Europene:UNI ECE R44/04 (EU) UNIVERSALUNI ECE R44/04 SEMIUNIVERSAL (in combinatie cu conextorii Isofix ai vehicului)

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review