'

SCAUN AUTO PRIMO VIAGGIO 360 FOREST

Peg Perego
2.579,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IMVT000000UR64DX13

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IMVT000000UR64DX13
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Exprima-ti stilul. Alege siguranta. Misca-te liber. Fabricat in Italia.Scaunul auto Primo Viaggio 360 a fost special creat pentru o calatorie sigura, putand fi orientat cu fata sau cu spatele la sensul de mers al masinii, pe o durata mai mare si in conditii mai sigure.Scaunul auto Primo Viaggio 360 se poate roti la 360 de grade. Acest scaun auto cu baza integrata i-Size ofera copiilor cel mai ridicat niveli de siguranta, deoarece le permite sa calatoreasca cu fata orientata la sensul opus de mers al masinii: de la nastere pana la 105 cm inaltime (in jur de 4 ani). Atunci cand copiii ating inaltimea de 76 cm, parintii pot alege daca sa adopte o pozitie orientata spre sensul de mers cu cea mai mare usurinta, datorita sistemului Turn & Go incorporat.Baza rotativa face viata mai usoara pentru parinti si copii. Intrarea si iesirea din scaun este mult mai usoara, deoarece scaunul poate fi intors spre usile masinii.;Caracteristici:; Cu ajutorul bazei i-Size rotative, potrivirea celui mic in scaun sau eliberarea lui a devenit mai usoara! ; Se poate circula cu fata la sensul opus de mers al masinii de la 45 pana la 105 cm; ; Bara de anti – revenire protejeaza copilul chiar si in caz de coliziune atunci cand scaunul este orientat cu fata la sensul opus de mers; ; Puntea kinetica: in caz de impact, ajuta la indepartea fortelor externe; ; Protectie laterala ajustabila in caz de impact (ASIP) – 6 pozitii care se adapteaza in functie de modul de crestere al copilului; ; Protectia EPS si tetiera absorb socul in caz de impact. Protectie si confort sporit; ; Clema pentru piept; mentine centurile in pozitie corecta; ; Sistemul Blind Lock: previne eliberarea neintentionata a scaunului de catre un alt pasager; ; Folositi sistemul Turn & Go (intoarce si porneste) pentru a intoarce scaunul auto cu fata la sensul de mers al masinii (de la 76 pana la 105 cm); ; Perna interioara adaptabila in functie de cresterea copilului, garantand confort, suport si siguranta sporita; ; Clema pentru piept; mentine centurile in pozitie corecta.Recomandare de varsta: 0 – 4 ani;Greutate: 15 kg;Dimensiuni: 44 x 63 x 63 cm.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review