'

Scaun auto Graco SnugEssentials Midnight Black

Graco
475,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Graco
Cod produs - SKU G8AO998MDLEU
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
G8AO998MDLEU
Categorii
Brand
Culoare
Negru
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Scaun auto Graco SnugEssentials Midnight Black Graco reg; SnugEssentials, i-Size combina siguranta si confortul pentru prima calatorie a bebelusului tau. Scaunul auto Graco reg; SnugEssentials, i-Size este conceput pentru a oferi protectie copiilor de la nastere si pana la 12 luni (40-75cm). Graco reg; SnugEssentials, i-Size indeplineste cerintele celor mai noi standarde de siguranta i-Size R129 din UE si Marea Britanie. Caracteristici Scaun auto Graco SnugEssentials Midnight Black: , Scaun auto foarte usor, avand doar 3.66 kg. , Poate fi utilizat de la nastere pana la 12 luni (40-75 cm). , Pozitionarea cu spatele catre sensul de mers - se instaleaza intotdeauna in sensul invers directiei de mers al autovehicului, pe bancheta din spate, de preferat in centrul acesteia, unde nu exista airbag activat. , Maner ajustabil pentru transport mai usor al scaunului auto. , Suport pentru cap ajustabil in 2 pozitii. , Insert nou-nascut captusit cu spuma de memorie. , Centura de siguranta cu prindere in 3 puncte. , Sistem de ajustare frontal pentru o fixare mai buna si o ajustare mai simpla. , Capotina ajustabila, prevazuta cu sistem de prindere pentru jucariile preferate ale bebelusului. , Spuma absorbanta a energiei asigura un management eficient al impactului. , Se ataseaza usor si rapid pe sasiul carucioarelor Graco reg; Evo, Stadium Duo, Modes Duo si Mirage, gratie sistemului patentat ClickConnect, (fara sa mai fie nevoie de adaptor). , Se fixeaza in autovehicul prin 2 tipuri de prindere: cu centura de siguranta, datorita celor 3 puncte de ancorare (categorie Universala) cu care este prevazut scaunul autovehiculului, sau cu baza SnugEssentials (se achizitioneaza separat). , Click sonor atunci cand scaunul este instalat pe baza SnugEssentials pentru o fixare corecta. , Ghidaj intuitiv de fixare a centurilor masinii. , Scaunul auto Snugride poate fi folosit in diverse moduri: calatorie cu autovehiculul, transport bebelus, balansoar manual pentru bebelus. , Respecta cele mai noi standarde de siguranta i-Size R129 din UE si Marea Britanie. Caracteristici tehnice Scaun auto Graco SnugEssentials Midnight Black: , Dimensiuni: 57.5 x 63.5 cm. , Greutate: 3.66 kg.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review