'

Scaun auto Tulip 0-13 kg. Herb ABC Design 2022

ABC-Design
899,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
ABC-Design
Cod produs - SKU 12001972204

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
12001972204
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Scaunul auto Tulip Grupa 0+, oferă o protecție optimă în orice moment.
Perna integrată a scaunului oferă un suport bun pentru copilul dvs. în timpul călătoriilor și nu numai, baza ușor rotunjită oferă o mișcare ușoară de balansare.
Scaunul de mașina Tulip Group 0+ se mândrește cu un mecanism simplu de atașare la cărucioare ABC Design sau poate fi montat în autovehiculul dumneavoastră folosind baza Tulip Isofix Base . Scaunul de mașină Grupa 0+ Tulip este potrivit pentru copiii cu vârste între 0 și 15 luni, care cântăresc până la 13 kilograme.
Are o tetieră reglabilă astfel încât să poată fi ușor adaptată pentru a se potrivi vârstei copilului. Husa este lavabilă.

Ţesătura acestui model este realizată în totalitate dintr-un material durabil reciclat. De exemplu, pentru confecţionarea unui singur cărucior sunt utilizate şi reciclate de la 170 de sticle, până la 250 peturi de doi litri.
Include o a doua capotina.
Greutate maxima 13 kg
Compatibil cu Limbo
Salsa 4 / 4 Air
Condor 4 / Air
Turbo 4 / 4 T / 6
Tereno 4 / Air
Viper 4
Zoom / Air
Dimensiuni (lxlxî) 64 x 44 x 59 cm
Greutate brută

3,95 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review