'

Scaun de masa 2 in 1 Peg Perego Siesta Follow Me, 0-15 Kg, Licorice, Negru

Peg Perego
1.330,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IH03000000BL13

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IH03000000BL13
Categorii
Brand

Descriere

Versatil, ultra confortabil, omologat pentru utilizarea de la nastereScaunul 2 in 1 Siesta Follow Me Peg Perego poate fi utilizat ca scaun de masa sau ca sezlong confortabil din primele luni de viata ale bebelusului tau.Datorita sistemului Stop&Go, Siesta Follow Me te poate urma peste tot.Inaltime reglabilaScaunul Siesta se poate regla pe inaltime in 9 pozitii diferite.ReclinerRecliner si scaun de masa omologat pentru utilizarea de la nasterea copilului.Inclinare confortabilaSe transforma dintr-un scaun de masa intr-un sezlong cu o singura miscare.Scaun anatomic tapitatCentura de siguranta cu prindere in 5 puncte, este reglabila pe inaltime.Miscare facilaCu ajutorul sistemului Stop & Go copilul tau poate fi tot timpul langa tine.Pliere compactaDevine compact cand este pliat. Se sustine singur. Rotile nu zgarie podeaua. Usor de depozitat – pliat - ocupa putin spatiu.Tava dublaTavita detasabila, dubla (pentru masa si joaca), cu suport pentru pahar. Tavitele sunt detasabile si lavabile (pot fi spalate si in masina de spalat vase).Despartitor anatomic pentru picioareDespartitor anatomic pentru picioare si buzunar de depozitare din plasa.HusaHusa scaunului este moale, confortabila si igienica. Captuseala acesteia este din piele ecologica si se poate sterge cu o carpa umeda.Accesorii (se achizitioneaza separat): Kit Baby Cushion, Kit Accesorii Siesta si Tatamia (husa si bara de jucarii).Dimensiuni scaun deschis: 79 cm (adancime) x 59 cm (latime) x 105 cm (inaltime)Dimensiuni scaun pliat: 32 cm (adancime) x 58 (latime) x 86 cm (inaltime)Greutate: 11 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review