'

Scaun de masa 2 in 1 transformabil Skiddou Sunt, Normandic Dream, Gri deschis

Skiddou
597,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Skiddou
Cod produs - SKU sk_2060012
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
sk_2060012
Brand
Tip produs
Scaun de masa 2 in 1
Culoare
Gri
Greutate produs
5 kg
Greutate suportata
20 kg
Versatilitate
Scaun de masa, Scaun jos

Descriere

Scaun de masa 2 in 1 transformabil Sunt de la Skiddou este un scaun ce creste odata cu copilul!

Acesta este mai intai un scaun de hranire pentru copii incepand cu varsta de 6 luni ca mai apoi sa se poata transforma in versiunea mai joasa conceputa pentru copiii mai mari.


Caracteristici:

- scaun 2 in 1: scaun de masa inalt pentru bebelusi de la 6 luni pana la 3 ani sai 15 kg, ca mai apoi sa se poata transforma intr-un scaun jos pentru copiii de pana la 5 ani.

- Tava cu compartimente ce se poate scoate pentru a putea fi spalata avand 3 pozitii 

- Suport pentru picioare ce poate fi scos

- Spatar inalt - nu este doar un element estetic sau de confort - este o modalitate de a ajuta la cresterea armonioasa a coloanei vertebrale

- Sistem de siguranta cu centuri cu prindere in 5 puncte

- Materiale de calitate: este fabricat din piele ecologica, tapiteria este lavabila facilitand mentinerea curata a mobilierului iar designul scandinav face ca modelul Sunt sa se incadreze perfect in stilul oricarui interior modern. De asemenea, are picioare rezistente din lemn de fag care asigura stabilitate si siguranta.

- Protectiile speciale de pe picioare asigura stabilitatea produsului si protejeaza suportul impotriva zgarieturilor.

- Asamblarea intuitiva a mobilierului necesita putin timp si va permite sa schimbati inaltimea scaunului fara instrumente suplimentare.

- conform normelor europene de siguranta EN 71-2 si EN 71-3

Dimensiuni scaun inalt: 58.5x56x94.5 cm

Dimensiuni scaun jos: 48x43x70 cm

Greutatea maxima recomandata: 20 kg

Greutate produs: 5 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review