'

Scaun de masina Viaggio 1-2-3 Via, Peg Perego, Licorice

Peg Perego
2.044,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Peg Perego
Cod produs - SKU IMVA000035BL13DX13

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
IMVA000035BL13DX13
Categorii
Brand
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

NOU! Scaunul de masina Viaggio 1-2-3 Via a fost proiectat special pentru masinile echipate cu sistem Isofix si Top Tether. Scaunul garanteaza siguranta tuturor partilor sensibile ale corpului copilului tau. Acesta poate fi utilizat pentru o perioada mai mare de timp: de la 1 la 12 ani (9-36 kg). Diferitele pozitii ii permit acestuia sa se adapteze diferitelor etape de crestere ale copilului, intotdeauna oferind siguranta maxima.Grupa 1 (9 – 18 kg) -;;Categoria Universala, scaunul este instalat cu ajutorul Isofixului si a centurii Top TetherGrupa 2 - 3 (15 - 36 kg);-;Categoria Semi-Universala, scaunul este instalat cu ajutorul Isofixului (centura Top Tether este optionala) si a centurii de siguranta in 3 puncte a masinii.Caracteristici:Baza Isofix integrata -;scaunul poate fi atasat usor in masina folosind carligele Isofix si centura de fixare Top Teether. Acestea ofera siguranta si stabilitate maxima chiar si in curbe.;Tehnologia 4D Total Adjust –;ofera posibilitatea de a ajusta scaunul in 4 directii diferite, independente unele de altele:Inaltimea tetierei;poate fi reglata in 6 pozitii.Partea superioara a scaunului (spatarul si tetiera);poate fi reglata in 5 pozitii.Protectiile laterale;se deschid cu pana la 6 cm.Sezutul anatomic;poate fi reglat cu o singura mana, in 5 pozitii.Tetiera si protectiile laterale mari, amandoua captusite cu EPS (polistiren expandat), ofera o protectie crescuta a capului si umerilor in cazul coliziunilor laterale.Scaunul, armat cu tuburi din otel, garanteaza o protectie maxima chiar si in cazul coliziunilor din spate.Sistemul inovator de atasare Blind Lock impiedica desprinderea accidentala a scaunului.Scaunul poate fi utilizat in doua moduri datorita celor doua omologari: copilul este asigurat in scaun cu ajutorul centurilor integrate ale acestuia de la 9 la 18 kg ale copilului (Categoria universala) si cu centura de siguranta in 3 puncte a masinii de la 15 la 36 kg (Categorie Semi-universala).;Perna anatomica permite adaptarea scaunului la copii mai mici.Se instaleaza in sensul directie de mers a autovehiculului (recomandat pe scaunul opus al soferului);Se poate utiliza cu airbag-ul activat;Dimensiuni minime:;59.5 x 44 x 54.5 cm (inaltime, adancime, latime)Dimensiuni maxime:;85 x 50 x 54.5 (inaltime, adancime, latime);Produs conform Normelor Europene ECE R44/04Greutate:;11.8 kgIntretinere:;Toate componentele din plastic se spala cu o laveta umeda. Materialele textile se pot spala in masina de spalat, la 30oC.Culori: Daytona, Monza, Crystal BlackRecomandare de varsta: 1 – 12 ani (9 – 36 kg)Video:

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review