'

Set 2 chilotei de baie impermeabili, Zoocchini, protectie UPF50+, marime M, 12-24 Luni – Shark

Zoocchini
125,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zoocchini
Cod produs - SKU ZOO2064

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

Descriere

Chiloteii de baie sunt o soluție convenabilă care le va permite părinților să aibă grijă de igiena copilului lor, făcând în același timp copilul să arate adorabil atunci când înoată în mare sau în piscină.

Chiloții de înot impermeabili Zoocchini sunt reutilizabili. Spălați-i și ii puteți folosi din nou. In plus, chiloteii de baie Zoocchini ofera copilului protectie solara UPF50+, blocand pana la 98% din razele solare (locurile neacoperite cu chiloti ar trebui sa fie totusi acoperite cu protectie solara). Îi poți folosi pentru a înota într-un lac, mare sau piscină.

Țesătura este rezistentă la clorul piscinei și la apa sărată. Chiloțeii și imprimeurile nu se vor decolora sub influența apei sau a razelor solare

Caracteristici:

- potrivire adecvată pentru prevenirea scurgerilor;

- materialul exterior impermeabil, previne scurgerea;

-reutilizabili;

- solutie economica si ecologica;

- protectie solara - UPF50+;

- material rezistent la clor si apa sarata.

Nu uita să alegi mărimea potrivită pentru copilul tău!

-Setul include 2 chilotei:

-Varsta: 12-24 luni

-Marime: M

-Greutate: 10-13.5 kg

-Latimea taliei: 20-28 cm

Important:

-Varsta: 12-24 luni

-Marime: M – inaltime copil 96.5cm, greutate 10-13.5Kg

Compoziţie material:

85% poliester; 15% spandex. Căptuşeală: 100% Poliester

Proiectat în SUA, brandul Zoocchini a fost înființat în 2007 si astăzi este condus de o echipă extrem de creativa din industria produselor pentru copii. Este una dintre cele mai recunoscute mărci de tip boutique din SUA și Canada, care și-a dezvoltat propriul stil unic. Produsele Zoocchini sunt produse premium create cu atentie la fiecare detaliu de unde si motto-ul companiei: „Dacă nu ne iubim și nu ne respectăm standardele noastre, mai bine nu o mai facem”.

Dimensiuni pachet:

- latime 23 cm; inaltime 22 cm; adancime 3 cm

Utilizare:

- uscare rapidă,

- se spala la masina la 30 de grade

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review