'

SET 2 PUZZLE-URI TRENUL URIAS CU CULORI SI FORME

THE LEARNING JOURNEY
90,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
THE LEARNING JOURNEY
Cod produs - SKU TLJ109564

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TLJ109564
Categorii
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Trenul Urias cu Forme si Culori de la Learning Journey contine 2 puzzle-uri: unul pentru culori si unul pentru forme. Include piese mari de puzzle usor de manevrat de catre mainile mici si sunt realizate ddin carton durabil. Varsta recomandata peste 3 ani. CARACTERISTICI CHEIE - SET 2 PUZZLE-URI TRENUL URIAS CU NUMERE SI LITERE este format din 30 de piese: un set de predare a culorilor si unul de predare a formelor. Include piese mari de puzzle usor de manevrat de catre mainile mici ale copiilor si sunt realizate din carton durabil. Varsta recomandata 3 ani+. BENEFICII EDUCATIONALE – dezvolta gandirea si invatarea si accentueaza abilitatile tactile, motorii si sociale SPRIJINA ABILITATILE DE DEZVOLTARE - Construieste STIMA DE SINE. Dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor. Dezvolta VOCABULARUL si RECUNOASTEREA NUMERELOR. Imbunatateste RECUNOASTEREA CULORILOR. Ofera ore de distractie interactiva de invatare. SIGURANTA - Toate produsele Learning Journey sunt testate pentru siguranta in mod constant si respecta toate reglementarile interne si internationale privind siguranta jucariilor. PRODUSE PREMIATE - Fapt distractiv: Brandul Learning Journey are o gama larga de jucarii educationale premiate care au fost testate de cei mai importanti judecatori...copiii!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review