'

SET 3 JOCURI IN CUTIE SAH DAME SI TIC TAC TOE

Spin Master
55,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6033146

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6033146
Greutate
0.54 kg
Brand
Tip produs
Jocuri de societate
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
19.51
Lungime
27.94

Descriere

Acest set include sahul, dame si noul crucile, joc popular numit si Tic Tac Toe. Sahul se crede ca a fost inventat acum o mie de ani, jocul de sah si-a asigurat locul ca adevarat rege al tuturor jocurilor de masa. Dame este din radacini medievale, un joc simplu, cu variatii de joc nesfarsite, a continuat sa creasca in popularitate in intreaga lume. Dimensiunea placii de joc este 30.4 x 30.4 x 0.2 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review