'

SET ANIMALE NORDICE

BRIO
350,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO33988

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO33988
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Exploreaza partile nordice ale lumii si intalneste cateva dintre animalele locale din 33988 set animale nordice de la BRIO. Joc de rol cu animale: urme de animale pot fi vazute pe lacul inghetat, dar ce poti vedea in afara ferestrelor trenului? Un urs brun prietenos sta pe varful muntelui, mistretul cauta hrana in pestera si puternicul elan merge greu prin padure. Acest set de tren este o modalitate foarte buna de a explora in conditii de siguranta minunile din natura si de a invata despre toate animalele uimitoare care traiesc acolo. Parte din BRIO World: Extinde calatoriile tale prin conectarea setului de animale nordice cu orice set sau amenajare feroviara BRIO World. Utilizeaza sina de comutare a lacului de gheata ca punct de conexiune sau construieste o amenajare complet personalizata. Trenul de marfa si vagonul dispun, de asemenea, de cuplaje magnetice clasice BRIO pentru conectarea usoara cu alte vehicule.33988 set animale nordice include 26 de piese: 1x urs, 1x mistret, 1x elan, 1x pestera de munte, 1x sina lac inghetat, 1x capat de linie de piatra verde, 1x locomotiva de marfa, 1x vagon de animale, 1x panou de avertizare, 4x suporturi pentru sine de roca, 2x suporturi pentru sine rosii, 10x sine de lemn, 1x sina de peisaj verde. Materiale jucarie: lemn, plastic, metal, magneti

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review