'

Set Complet Baie Coral

Beaba
123,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Beaba
Cod produs - SKU B920317
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
B920317
Brand
Culoare
Roz
Pentru
Unisex

Descriere

Set complet baie CoralAcest set de baie include toate accesoriile necesare pentru ritualul de igiena al bebelusului.1. Termometru de baie si de camera cu gradatii exprimate in Celsius. Acest termometru poate pluti in cadita, transformandu-se astfel intr-o adevarata jucarie de baie. Are margini rotunjite pentru a nu-l rani pe copilas si este prevazut cu un inel practic pentru a putea fi agatat in cuier dupa utilizare.2. Forfecuta cu margini rotunjite realizata din otel inoxidabil (nu contine nichel), ce poate fi dezinfecatat prin stergere cu alcool medicinal. Forfecuta este prevazuta si cu un capac de protectie.3. Piepten si perie. Peria are perii din fire foarte moi din nylon, complet non-alergici. Pieptenul poate fi fixat pe partea posterioara a periei pentru mai multa ergonomie4. Prosop de imbaiere cu gluga realizat din bumbac organic. Acest prosop trebuie spalat la o temperatura de 30 grade Celsius, ciclu pentru perdele (pentru a nu se strica textura fina)

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review