'

Set de 12 marionete pentru degete - animale Drool

drool
45,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
drool
Cod produs - SKU marionet2
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
marionet2
Categorii
Brand
Tip produs
Papusi si Accesorii
Pentru
Unisex

Descriere

Setul de Marionete este o sursa inepuizabila de joaca si de inspiratie care stimuleaza creativitatea copiilor fiind o adevarata incantare pentru cei mici si cei mari! Concepute integral din materiale textile, placute la atingere, cu detalii frumoase si atent conturate, acestea vor deveni rapid personajele indragite ale celor mici si va vor ajuta sa va bucurati de spectacole grozave in confortul casei.

Marionetele-papusi pentru degete sunt accesoriile perfecte la petreceri aniversare, petreceri cu tematica sau doar pentru divertismentul celor dragi. Acestea pot utiliza fie in mod individual fie pe mai multe degete in acelasi timp, fiind potrivite atat pentru mainile copiilor cat si pentru mainile adultilor.

Papuselele sunt realizate din plus iar culorile vii ale acetora stimuleaza simtul tactil si cel vizual.

Setul este perfect pentru jocurile de rol.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review