'

Set de construit Magformers- Bucatarie, 33 piese

Clicstoys
291,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Clicstoys
Cod produs - SKU clic-705010

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
clic-705010
Greutate
2 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9
Pentru
Baiat, Fata
Latime
24 cm
Lungime
29 cm

Descriere

Set de construit Magformers- Bucatarie, 33 piese Set Magformers cu 33 de piese cu magnet cu ajutorul cărora copiii pot să contruiască. Posibilitățile și distracția sunt nelimitate, așa că cei mici pot să își lase imaginația liberă și creativitatea lor va prinde cât mai multe forme. Conține piesele geometrice colorate- cu magnet și cartonașe model, după care se pot face construcții 3D- un set pentru cei care acum încep să descopere jucăriile stem cu magnet. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Magformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie. Magformers reunește piese și accesorii pentru construit cu magneți, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația. Magformers este o jucărie de construcție pentru fiecare copil, un mod inedit de a îmbina piesele, garantând pentru calitate și diversitate. Magformers oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate, dezvoltându-și îndemânarea, înțelegând spațialitatea și geometria. Siguranța este esențială, așadar piesele cu magnet sunt sigure pentru cei mici! Magneții sunt încapsulați în interiorul pieselor, pe toate laturile lor, și poziționati astfel încât polii lor să se atragă, indiferent de modul în care piesele sunt apropiate, ceea ce este un avantaj inedit! Piesele Magformers se pot apropia pentru a construi apoi prin pliere, combinarea de mai multe părți, îndoirea sau extensia unor laturi, astfel că posibilitățile sunt nelimitate. Vârsta recomandată: +3 ani. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Clics toys, Belgia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review