'

SET DELUXE CALE FERATA CU TRENURI DE MARFA

BRIO
900,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO33097

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO33097
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Setul de 54 de piese 33097 set deluxe cale ferata cu trenuri de marfa de la BRIO este un set de trenuri de jucarie plin de actiune si de functii mecanice, fiind un joc tematic de marfa. Ridica si incarca marfa: Condu motorul de marfa cu incarcatura peste podul rosu suspendat, pe sinele din varful muntelui si pana la santier unde camionul basculant si trenul de marfa asteapta livrarea marfii. Foloseste bratul mecanic de la macaraua mica pentru a ridica incarcatura de pe vagoane si aseaz-o langa sine. Macaraua uriasa se afla deasupra sinelor, gata sa mute marfa intre trenuri - foloseste doar manivela si carligul magnetic pentru a ridica marfa, apoi gliseaza-o peste cealalta sina unde asteapta un alt tren. Gara de marfuri: Aceasta minune mecanica face usor si distractiv transferul de marfa de la trenurile in trecere la camionul basculant. Scoate incarcatura de pe vagon cu ajutorul bratului magnetic, apoi lasa incarcatura pe jgheabul de incarcare si apasa butonul pentru a ridica rampa si gliseaza incarcatura in camionul care asteapta. Locomotiva de marfa alimentata cu baterie: Transporta incarcatura pe caile ferate folosind locomotiva de marfa alimentata de baterie cu faruri de lucru pentru a vedea calea. Utilizeaza comutatorul simplu de pe partea superioara a locomotivei pentru a conduce trenul inainte cu farurile functionale, pentru a opri si pentru a opri luminile sau pentru a o pune in marsarier. Fabricat pentru a rezista: Fabricat conform standardelor inalte ale BRIO si din lemn certificat FSC. Fiecare set este pe deplin compatibil cu alte seturi, sine si trenuri BRIO. Produsele BRIO sunt fabricate din plastic de foarte buna calitate si lemn de fag din surse durabile. Trenurile, vagoanele si alte vehicule au toate cuplajele magnetice BRIO clasice care permit o conexiune usoara intre ele si alte jucarii feroviare BRIO. Plin de aventuri de ridicare si incarcare, acest set BRIO World ii ajuta pe copii sa exploreze lumea din jurul lor intr-un mod distractiv si educativ. Acest set vine, de asemenea, cu o cutie de depozitare din plastic de inalta calitate, cu capac cu blocare, pentru a mentine in siguranta toate jucariile tale BRIO World. Materiale jucarie: lemn, plastic, metal, magneti

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review