'

SET MASINUTE FAST AND FURIOUS RC TOYOTA SUPRA&DODGE CHARGER SRT SCARA 1:16

Simba
675,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Simba
Cod produs - SKU 253209004
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
253209004
Greutate
3.3 kg
Brand
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Baieti
Latime
52.00
Lungime
21.59

Descriere

Set 2 masinute cu radio comanda, Toyota Supra si Dodge Charger SRT Hellcat Police 1970, cu 2 canale de transmisie, frecventa 2.4GHz, functie Turbo, USB rechargeable cu cablu inclus, viteza maxima 9 km/h, scara 116, lungime 29 cm. La comenzile acestei masini reprezentata in scara 116, va puteti antrena pentru a deveni cel mai bun pilot de curse ca personaj preferat! Datorita telecomenzii cu functii de control complet si o functie turbo, puteti castiga fiecare cursa. Puteti sa va directionati masina dupa cum doriti mutati-o inainte, rotiti-o spre dreapta si spre stanga, dar si intoarceti-o inapoi in linie dreapta sau la stanga si la dreapta.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review