'

Set Migoga Junior Marble Run

116,00 RON PRP: 145,00 RON
01-08-2023
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU Q6506
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Q6506
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Set Migoga Junior Marble Run Cu Migoga Junior Marble Run, chiar si copiii mai mici se pot juca cu o pista cu bile facuta special pentru ei. Piesele sunt foarte mari, viu colorate si pot fi imbinate cu usurinta in diverse moduri. Conexiunea intre piese este intuitiva, pentru ca cei mici sa se prinda repede cum se asambleaza coloanele. Bilele sunt mari, cu diametru de 4.5 cm si au in interior zornaitori, pentru un plus de amuzament. Pistele care conecteaza intre ele coloanele, au panta lina, pentru ca bilele sa se rostogoleasca lent si sa prelungeasca distractia. Cu ajutorul jocului Migoga Junior Marble Run, copiii isi dezvolta dexteritatea manuala, coordonarea ochi-mana, atentia si deprind pe nevazute, fara profesor si la o varsta extrem de frageda, principii de baza ale fizicii: gravitatia, echilibrul. Setul contine: 4 bile. 3 piese albe. 2 piste in forma literei S. 3 piste drepte. 4 baze. 1 piesa locas pentru bile. 8 inele. 6 inele deschise. Joc recomandat copiilor mai mari de 18 luni. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review