'

SET MOBIL INSULA AURIE A PIRATILOR

Playmobil
270,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70150
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70150
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

O insula plina de pirati insetati dupa comori se ascunde in noul Set mobil insula aurie a piratilor de la PLAYMOBIL. Dar oare unde se afla aceasta insula? Se pare ca nimeni nu trebuie sa stie pentru ca aici piratii isi tin ascunse toate bunurile pretioase. Capitanul se aseaza la birou si incepe sa descifreze harta unei noi comori. Papagalul vorbitor ii este alaturi si se uita cu atentie la ceea ce face. Cand matelotul pregateste porcusorul la protap, iar mirosul delicios ajunge la capitan, lasa harta deoparte pentru moment si se pregateste pentru o cina gustoasa. Setul se pliaza si devine mobil datorita manerului. Setul include 2 figurine, o barca, un papagal si multe alte accesorii. Varsta recomandata 4 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review