'

Set pictura 3D cu argila usoara, 30*40cm - Flowers

Okto
135,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Okto
Cod produs - SKU OK10001

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
OK10001
Categorii
Brand

Descriere

Lasa-ti imaginatia sa zboare!

Cu ajutorul acestui kit, copilul tau isi va dezvolta motricitatea degetelor si a mainilor, exersandu-si coordonarea ochi-mana, atentia si creativitatea.

Am creat o argila speciala care nu se lipeste si nu lasa urme pe maini, este usor de modelat si aplicat, culorile imbinandu-se armonios.

Lasa degetele sa alunece printre randurile de flori, simte textura canvas-ului, imagineaza-ti ca respiri aer curat printre lalele.

Kitul include:

40 piese

cod QR cu asistent virtual,

o bază pentru modelarea unei imagini 3D, canvas

argilă ușoară,

instrument din lemn pentru modelare,

instrucțiuni cu tehnici de bază

Fiecare argila are aroma proprie, folosindu-se o tehnologie inovatoare ce permite amestecarea ei pentru a obtine culori si nuante noi.

ATENTIE! Argila din ingrediente naturale se usuca in aer liber timp de 12 ore. Argila nu se lipeste de maini, nu lasa urme si se strange rapid de pe suprafete solide. Pentru a-si pastra elasticitatea, trebuie pastrata in recipient inchis. Daca uitati argila afara pentru un timp mai indelungat si se intareste, ii puteti reda elasticitatea amestecand-o cu cateva picaturi de apa.

Setul reprezinta o optiune grozava de cadou pentru cei dragi. Textura matasoasa a argilei ajuta la crearea cu usurinta a modelelor, isi pastreaza forma, se usuca rapid si nu isi pierde din luminozitate.

Dimensiuni: 30cmx40cm

Varsta recomandata: 12 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review