'

Sutien 2 in1 - Alaptare si sustinere pompa san (bej)

99,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU BUF001

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BUF001
Greutate
0.2 kg
Varsta
Intre 18 ani si 99 ani
Pentru
Fete

Descriere

Ca o imbratisare calda pentru mamici, noul sutien pentru alaptare este facut din materiale placute la atingere, confortabile si care lasa pielea sa respire.

Caracteristici:

  • este conceput pentru a se adapta nevoilor mamicilor, fiind un produs 2 in 1:  sutien pentru alaptare sau sutien pentru mamicile care utilizeaza pompele pentru san
  • prevazut cu bretele ajustabile
  • are 4 carlige pentru siguranta si sustinere maxima
  • cupele se deschid usor, cu o singura miscare, facilitand alaptarea 
  • cupe fara intarituri
  • sistem anti-alunecare pentru a sustine in mod eficient biberoanele si cupele pentru san in timpul colectarii laptelui matern cu pompele pentru san
  • modalitate inchidere: la spate
  • include si o extensie pentru sistemul de inchidere
  • Atentie! Pentru alegerea corecta a dimensiunii sutienului va rugam sa consultati tabelul din galeria foto a produsului

Material: 90% nylon, 10% spandex

Culoare: bej

Instructiuni intretinere: Se recomanda spalarea manuala, delicata a produsului cu apa calduta. Materialul sau culorile se pot deteriora in urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse substante (cosmetice, uleiuri, creme, parfum, alcool, clor etc.). A nu se calca. A nu se curata chimic. Uscare la temperatura scazuta.

Atentie! Din motive de protecție a sanatatii sau din motive de igiena, produsele tip lenjerie de corp nu sunt acceptate pentru returnare. 

Atentie! Nu tineti produsul in apropierea unei surse de foc.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review