'

Suzeta ortodontica Tommee Tippee Moda, 18-36 luni, Desene fete, 2 buc

Tommee Tippee
42,45 RON
-Costul de transport nu este inclus
Tommee Tippee
Cod produs - SKU TT0265-2-DESEN-FETE

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TT0265-2-DESEN-FETE
Categorii
Taguri

Descriere

Sustine dezvoltarea orala naturala. Forma simetrica si ortodontica, este acceptata cu usurinta de copiiToate suzetele Tommee Tippee au aceiasi tetina aprobata* de cei mici. Puteti alege designul preferat al suzetei din multitudinea colectiilor de suzete Tommee Tippee, fara a provoca confuzia bebelusului, forma tetinei pastrandu-se.*68% dintre bebelusi au acceptat dupa prima utilizare acest tip de tetina, comparativ cu 43% care au acceptat designul mai vechi al tetinelor suzetelor Tommee Tippee Closer to Nature® dupa prima utilizare - intr-un test independent de produse cu 112 mame si bebelusi din Marea Britanie, realizat de Swift, in februarie 2013.Forma simetrica si ortodontica a tetinei a fost conceputa pentru a imbunatati echilibrul, facand-o mai usor de tinut in gurita de cei mici, sustinand in acelasi timp dezvoltarea orala naturala.Colectia de suzete Tommee Tippee MODA se distinge datorita designului in tendinte.Forma tetinei este asemanatoare cu tetina biberonului, fiind acceptate usor de cei mici.Pachetul include: 2 x Suzeta ortodontica Tommee Tippee Moda, 18 - 36 luniDimensiuni: (H) 11.5 cm x (W) 10.1 cm x (H) 4.9 cmVarsta: 18 - 36 luni.Tommee Tippee face viata mai usoara mamelor din intreaga lume

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review