'

TRENULET EDUCATIV CU FORME SUNETE SI LUMINI

Jucarii Bebe
168,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Jucarii Bebe
Cod produs - SKU 556

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
556
Greutate
1.07 kg
Brand
Tip produs
Cuburi de construit
Varsta
1 - 3 ani, 3 - 6 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
27.00
Lungime
17.00

Descriere

Trenuletul de jucarie HolaToys cu forme, lumini, sunete si miscare va oferi copilului dumneavoastra momente pline de distractie si veselie, iar dumneavoastra, privindu-l, zambete. Trenuletul isi misca ochii, pleoapele si gura, produce luminite si genereaza o muzica placuta astfel incat va fi jucaria cea mai indragita si preferata pentru copilul dumneavoastra. Jucarie vine dotata cu mecanism de miscare bump&go astfel se va plimba si nu se va impotmoli niciodata. Formele diferite atrag privirile celui mic, starnindu-i curiozitatea si dorinta de a invata. Copilul poate umple trenuletul cu diversele forme, sa il goleasca si sa inceapa apoi din nou. Sunetele si luminile emise de catre aceasta ii starnesc curiozitatea, descoperind noi moduri de a se juca. Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi. Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala. Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare, culorile anumitor mici elemente pot varia. Produsul este recomandat de la varsta de 18 luni+ . Functioneaza cu 3 Baterii AA de 1.5v ce nu sunt incluse. Dimensiuni produs 18 cm x 9 cm x 14 cm. Pretul acestui produs include taxa de timbru verde.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review