'

Tricky Ways - Cuboro

249,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 195.2

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere

Prin rearanjarea elementelor cuboro, jucatorii creeaza trasee cat mai lungi posibil pentru a conduce bila intr-un spatiu gol. Cu cat sunt folosite mai multe elemente, cu atat mai multe puncte sunt colectate. Scopul jocului este de a crea un traseu cat mai lung posibil, de la campul gol (rezervat pentru turnul de plecare) pana la unul dintre campurile de finis. Exista diferite versiuni incluse. Pentru cea mai usoara, se foloseste doar partea de deasupra. In versiunea mai dificila, trebuie sa folosesti si tuneluri. Piesele sunt fabricate din fasal, un material fabricat in UE si compus in principal din lemn (certificat in cadrul sistemului PEFC) si materii prime naturale regenerabile. In plus, fasal-ul contine un polimer pentru a fi rezistent la apa si pentru a obtine certificarea EN 71 3 pentru jucarii Jucatori : 2-4 Varsta recomandata : 6+ Atentie: pericol de sufocare, contine piese mici. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Descarca brosura Descarca instructiunile in limba engleza Instructiunile in limba romana le puteti descarca din sectiunea DOWNLOAD .

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review