'
40%
  • Tricou copii alb cu tatuaj
  • Tricou copii alb cu tatuaj
  • Tricou copii alb cu tatuaj

Tricou copii alb cu tatuaj Drool

drool
42,00 RON PRP: 70,00 RON
.
-Costul de transport nu este inclus
drool
Marime
Model
Cod produs - SKU trtatuaj

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
trtatuaj
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Tricoul cu tatuaj te face sa iesi in evidenta oriunde te-ai afla!

Tricoul cu maneci cu tatuaj pentru copii este o piesa vestimentara care combina aspectul tatuajelor cu confortul si versatilitatea unui tricou obișnuit. Acesta este proiectat special pentru a oferi copiilor o modalitate de a-si exprima personalitatea si stilul intr-un mod temporar si sigur.

Caracteristica distinctiva a acestui tricou consta in detaliile de imprimare care imita tatuajele, fie pe maneci, fie pe piept sau pe spate, in functie de designul specific al fiecarui tricou. Aceste tatuaje simuleaza diverse modele si desene, de la motive tribale si flori pana la personaje de desene animate sau simboluri abstracte.

Tricoul este confectionat din materiale moi si respirabile, cum ar fi bumbacul sau amestecurile de bumbac, pentru a asigura confortul copilului in timpul purtarii. Manecile lungi sau scurte ofera o gama variata de optiuni, potrivindu-se diferitelor preferinte si sezoane.

Un alt aspect important este ca aceste tatuaje sunt temporare și nu necesita aplicarea pe piele, ceea ce face ca acest tricou sa fie o optiune sigura pentru copii si parinti deopotriva. Copiii pot sa-si exprime stilul si sa se distreze purtand acest tricou, iar parinții pot fi liniștiti stiind ca nu exista niciun risc pentru pielea copilului lor.

In concluzie, tricoul cu maneci cu tatuaj pentru copii este o piesa vestimentara distractiva si inovatoare, care ofera o modalitate sigura si temporara de a adauga un element de stil si expresie personala in garderoba copilului dumneavoastra.

Compozitie: tricou bumbac cu maneci din poliester

Inainte de a face comanda va rugam sa consultati tabelul cu marimi :

Marime Lungime Bust Lungime maneca Varsta
80 35 27 29 1-2
90 38 29 32 2-3
100 41 31 35 3-4
110 44 33 38 4-5
120 46 35 40 5-6
130 48 37 42 6-7

Marimi disponibile de la 1 la 7 ani.

Ne străduim să ne facem culorile cât mai exacte posibil, cu toate acestea, datorită setărilor individuale ale monitorului, nu putem garanta că culoarea pe care o vedeți pe ecran este culoarea exactă a produsului, prin urmare, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați în mod liber și vom lua măsuri rezonabile pentru a vă rezolva problema cât mai curând posibil.


*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review