'

Trotineta copii, QKids, BRO - Pink

165,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU HUBA00030
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
HUBA00030
Categorii
Brand

Descriere

Cand micutul tau creste, activitatile sportive devin din ce in ce mai interesante pentru el. O idee foarte buna de a-si dezvolta abilitatile motorii, coordonarea si simtul echilibrului este mersul pe trotineta.

Te intrebi ce trotineta sa alegi pentru copilul tau? Cea mai bună alegere este aceea care combina siguranta si confortul.

Trotineta QKids BRO iti ofera atat siguranta, pentru ca respecta standardele EN71-1, EN71-2, EN71-3 si ii asigura copilului tau confortul de care are nevoie.

Trotineta QKids BRO poate fi folosita incepand cu varsta de 3 ani.

Beneficii:

Ghidon confortabil T-Shape KIDS si reglabil in 3 puncte, ceea ce asigura postura corecta a copilului in timpul mersului cu trotineta

Manere antiderapante, din cauciuc

Platforma antiderapanta care impiedica copilul sa alunece

Rotile din PP asigura un confort ridicat in timpul mersului, motiv pentru care denivelarile de pe carosabil nu vor fi o problema.

Design modern

A se folosi pana la greutatea de max 40 kg

Trotineta QKids BRO creste impreuna cu copilul tau, inaltimea ghidonului ajustandu-se o data cu cresterea copilului tau.

Trotineta QKids BRO este pliabila, usor de transportat si nu ocupa foarte mult spatiu.

Dimensiuni: 66 x 32,5 x 69,5-80,7

Greutate neta/bruta: 2,4 / 2,92 kg

Rulment ABEC-7

Diametrul rotii: 13cm

Lungimea platformei: 35 cm

Material: aluminiu, PP

Inaltime reglabila in 3 puncte a ghidonului: 72cm – 83cm

Norme: EN71-1, EN71-2, EN71-3

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review