'

Umidificator de aer cu ultrasunete Kidscare

165,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU KC121

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
KC121
Brand
Pentru
Unisex

Descriere

Umidificatorul de aer cu ultrasunete Kidscare KC121 avand un design placut, modern si minimalist, se incadreaza in orice incapere in care este asezat, acesta este special conceput pentru restabilirea umiditatii adecvate casei tale si intregii familii, cat si pentru aromaterapie utilizand uleiuri esentiale, (uleiul nu este inclus).
Nivelul scazut al umiditatii poate afecta caile respiratorii provocand probleme de sanatate si disconfort mai ales pentru cei mici. Umidificatorul de aer cu ultrasunete Kidscare KC121 a fost creat special pentru a asigura nivelul optim de umiditate, usurand respiratia copiilor si a adultilor.
Umidificatorul Kidscare KC121 are incorporata lampa de veghe (de noapte) cu 7 culori, ceea ce il face foarte atractiv in camera copilului. Culorile pot alterna automat sau lampa poate fi fixata pe o anumita culoare.
Dotat cu tehnologie ultrasonica pentru o mai mare siguranta in utilizare, umidificatorul Kidscare KC121 elimina riscul de accidente prezent la umidificatoarele cu abur cald.
Umidificatorul Kidscare KC121 are volumul de abur reglabil si confera o vaporizare foarte fina si de lunga durata

Caracteristici Umidificator de aer cu ultrasunete Kidscare KC121:

  • Timp de difuzie: aproximativ 7-8 ore.
  • Produce aburi reci.
  • Capacitatea rezervorului este de cca 1,3 litri.
  • Datorita tehnologiei ultrasonice umidificatorul Kidscare KC121 este extrem de silentios.
  • Se recomanda pentru incaperi de maxim 20-30 mc.
  • Rata de evaporare aproximativ: 150 ml / h
  • Ideal pentru dormitor, camera copiilor, hol sau birou.
  • Este echipat cu compartiment pentru difuzia esentelor.
  • Rezervorul de apa este detasabil.
  • Indicator de operare iluminat.
  • Alimentarea umidificatorului Kidscare KC121 se face la reteaua electrica.
  • Kidscare KC121 este construit dupa Reglementarile Europene privind securitatea consumatorilor.

Garantie: 2 ani.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review