'

ZOPA - Bicicleta Zooter Army

Zopa
239,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Zopa
Tip produs
Cod produs - SKU 41334

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Descriere


SIGURA

Gratie structurii sale robuste, cu un cadru solid din metal, bicicleta va rezista de-a lungul timpului, micutul se va bucura de ea pana va fi mare! Bicicleta este special conceputa pentru a minimiza riscul de accidentare iar cel mic sa se simta in control atunci cand o foloseste. Ghidonul se roteste la un unghi de 135 de grade, pentru o manevrabilitate si adaptabilitate mai usoara. .

CONFORTABILA

Sezutul este confortabil si moale, fiind special conceput pentru a-i asigura micutului tau cele mai bune conditii in timpul plimbarilor. Manerele sunt prevazute cu un sistem de prindere gandit pentru mainile mici ale copilasului. Rotile sunt prevazute cu tehnologie “silent wheels”, care le face extrem de silentioase, pentru iesiri linistite si placute. Bicicleta este usor de luat oriunde, chiar si in timpul vizitelor la bunici..

DISTRACTIVA

Bicicleta Zooter este partenerul ideal de distractie si potrivita pentru toti copilasii! Plimbarile vor fi mai frumoase, iar copiii isi vor dezvolta functiile motorii pe masura ce invata sa isi tina echilibrul pe bicicleta. Este fabricata din materiale calitative si durabile ce permit o folosinta cat mai indelungata!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review