Plata

Metode de plata

Aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

  • Plata ramburs
  • Plata prin virament bancar (ordin de plata)
  • Plata online cu cardul (in curand)

1. Plata ramburs:

Plata poate fi facuta in numerar in momentul in care curierul va livreaza marfa comandata.

Valoarea rambursului va fi inscrisa in factura ce insoteste marfa si aceasi cu cea comunicata in momentul plasarii comenzii (prin e-mail sau telefonic de catre un consultant drool.ro).


2. Plata prin virament bancar (ordin de plata):

Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul nostru. Aveti mai jos datele noastre necesare platii:

S-K INSTRUMENTS & SYSTEMS S.R.L.

Cod unic inregistrare: RO 28922760

Nr. reg. com: J23/1981/2011

Str. Fizicienilor nr.6, Magurele, Ilfov

RO27BACX0000001808860002

Unicredit Bank - Sucursala Magheru

Comanda va fi livrată doar după confirmarea plății.


3. Plata online cu cardul: (in curand)

Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3-D Secure permite plata online cu urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.