'

Scoica auto Horten, Skiddou Keep Pink, 0-13 kg

Skiddou
349,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Skiddou
Cod produs - SKU sk_20210033
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
sk_20210033
Brand
Tip produs
Scoica auto
Varsta
0-15 luni
Greutate produs
3.26 kg
Dimensiune produs
35.2x46x70 cm
Compozitie cadru carucior
PP, aluminiu
Taguri

Descriere

Scoica Horten de la Skiddou este tot ce ai nevoie in primele luni de viata ale bebelusului avand toate calitatile necesare de la confort sporit la siguranta maxima

Parintii care cauta un design durabil si functional vor aprecia posibilitatile oferite de Scoica Horten care se potriveste perfect cu orice carucior din gama Skiddou 2 in 1 sau 3 in 1.

Caracterisitici:

- Cadrul extrem de usor, realizat din aluminiu, ceea ce garanteaza o rezistenta sporita la deteriorare.

Asigura o pozitie ideala pentru bebelusii mici astfel incat capul, gatul si pieptul bebelusului sa fie aliniate. Astfel, riscul de sufocare prin caderea capului in fata este redus semnificativ.

- Este conceputa conform ultimei norme europene de siguranta. In acest sens, a fost supus tuturor testelor de impact solicitante la TASS International înainte de a fi lansat pe piață.

- Insertul reductor dotat cu sistem airy+, din material perforat asigura circulatia corespunzatoare a aerului, precum si pozitia corecta a coloanei vertebrale precum si confort sporit pentru bebelus.

- Centuri de siguranță în 3 puncte pentru siguranta si protectie sportita in caz de impact

Copertina retractabila si detasabila ce ofera protectie SPF50+ iar atunci cand este extinsa are o suprafata din material prin care circula aerul

- Are maner ergonomic reglabil care facilitează transportul

Construcția scaunului pentru bebeluș îi permite să fie adaptat la orice adaptor, permitandu-i să fie montat pe aproape toate cadrele celor mai populare cărucioare 2 în 1 și 3 în 1

- Horten este un design modern - o combinație de forme cu culori la modă. Un astfel de design face ca scaunul să se potrivească perfect în interiorul oricărei mașini moderne.

Setul include:

- Scoica Horten 0-13 kg


Varsta recomandata: 0-15 luni sau pana la limita de 15 kg


Greutate scoica:3.26 kg

Dimensiuni:35.2X46X70 cm


*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review